Rootland 6 - 8540 Deerlijk
0468 49 70 660468 49 70 66

STERK IN MAATWERK,
ZOWEL BINNEN ALS BUITEN

CONTACT

Wil u een ervaren schrijnwerker in Deerlijk vinden, dan is
Callens Detlev een prima keuze.

Op zoek naar een ervaren schrijnwerker in Deerlijk? Hoogtijd om kennis te maken met Callens Detlev. Zelfwerkend zaakvoerder Detlev Callens heeft een passie voor hout en meer dan 11 jaar ervaring in schrijnwerkerij.

Particulieren en zakelijke klanten

Als het over maatwerk schrijnwerken gaat, bent u hier aan het juiste adres. Het werkterrein van Callens Detlev is behoorlijk ruim. Elke dag kan u deze schrijnwerker terugvinden op een werf in Oost- of West-Vlaanderen. Hij geniet heel wat bekendheid in de regio en heeft talrijke tevreden klanten waaronder zowel particulieren als winkels en bedrijven.

Expertise op diverse domeinen

Callens Detlev uit Deerlijk heeft expertise opgebouwd op verschillende domeinen. We hebben ons altijd al gefocust op drie pijlers, met name binnenschrijnwerken, buitenschrijnwerken en Gyproc plaatsen. Dat kan gaan van het leggen van laminaat en parket over het plaatsen van deuren tot het bouwen van uw tuinhuis, carport of tuinafsluiting in hout. Daarnaast kunnen we ook uw gevel bekleden in diverse houtsoorten.

Sterk in zorgvuldig maatwerk

We werken alleen met materialen die aan de hoogste kwaliteitsstandaarden voldoen. Onze open houding zorgt voor vertrouwen en een aangename samenwerking. Bovendien leveren we steeds verzorgd maatwerk en staan we garant voor een uiterst nauwkeurige afwerking, tot in het kleinste detail. We zorgen ervoor dat elk project piekfijn uitgevoerd wordt, binnen de timing en

binnen uw budget. Die aanpak weten onze klanten sterk te appreciëren. 

Maak snel een afspraak

Hebt u nog vragen? Of wil u graag dat we langs komen? Contacteer ons beslist. Wij brengen uw wensen gedetailleerd in kaart en doen de nodige opmetingen. Op basis daarvan maken we een vrijblijvende offerte, zeer gedetailleerd en transparant. Zo komt u achteraf nooit voor onaangename verrassingen te staan. Kan u zich vinden in ons voorstel? Dan gaan wij zo snel mogelijk aan de slag.

ONZE REFERENTIES

EEN BRON VAN INSPIRATIE

Callens-Detlev

VRIJBLIJVENDE

OFFERTE

Keurt u onze vrijblijvende offerte goed? Dan gaan wij meteen gepassioneerd aan de slag!