Rootland 6 - 8540 Deerlijk
0468 49 70 660468 49 70 66

STERK IN MAATWERK,
ZOWEL BINNEN ALS BUITEN

CONTACT

Mooie realisaties in maatwerk schrijnwerken !

Bent u op zoek naar een bedrijf dat maatwerk schrijnwerken in Deerlijk of grote omgeving aanbiedt? Dan is Callens Detlev de uitgelezen partner met veel kennis van zaken. Hier vindt u onze fotogalerij met recente realisaties.

Grote en kleine projecten

Callens Detlev levert telkens weer kwalitatieve projecten af in zowel binnenschrijnwerken als buitenschrijnwerken. Zo kan u hen inschakelen voor hoogwaardig maatwerk zoals de plaatsing van binnendeuren, inbouwkasten en houten vloeren, de bouw van terrassen, tuinhuizen en afsluitingen, het bekleden van uw gevel en Gyproc plaatsen.

Tevreden klanten

De uitstekende reputatie van Detlev Callens in maatwerk schrijnwerk gaat verder dan Deerlijk. Deze schrijnwerker kan mooie referenties voorleggen bij talrijke tevreden klanten in Oost- en West-Vlaanderen. Zowel particulieren als winkels en bedrijven zijn enthousiast over het zorgvuldig werk, de vlekkeloze afwerking en de stipte uitvoering van de afgesproken termijn. Alle werken die u hier ziet, kunnen we ook bij u probleemloos realiseren.

Wil u graag meer uitleg over één van deze projecten? Of een vrijblijvende offerte ontvangen? Neem dan zeker contact op. Wij maken graag tijd voor u!