Rootland 6 - 8540 Deerlijk
0468 49 70 660468 49 70 66

STERK IN MAATWERK,
ZOWEL BINNEN ALS BUITEN

CONTACT

Vakkundig plafonds, muren en wanden in Gyproc plaatsen.

Callens Detlev  -  GyprocwerkenIs uw interieur aan een opknapbeurt toe? En wil u plafonds of wanden in Gyproc plaatsen? Kies dan voor het vakmanschap van Callens Detlev.

Uw interieur in een nieuw kleedje

Wil u een oude stoffige zolder omtoveren tot een speelplek voor de kinderen of een praktische bureau? Een bestaande ruimte opsplitsen of anders indelen? Dan is Gyproc plaatsen een handige oplossing. Wij plaatsen zowel verlaagde plafonds als tussenmuren en voorzetwanden in Gyproc. Daarnaast voorzien we nieuwe binnendeuren, vloeren, inbouwkasten en doen we allerhande maatwerk schrijnwerken. Kortom we maken een pareltje van uw interieur.

Balans tussen schoonheid en functionaliteit

Met Gyproc en kwaliteitsvolle binnenschrijnwerken zorgt Detlev Callens voor de mooiste aankleding van uw woning. Deze schrijnwerker uit Deerlijk vertrekt altijd van uw interieurwensen. Volledig op maat van de beschikbare ruimte en het budget van de klant tekenen we de beste oplossing uit. Streefdoel is een evenwicht vinden tussen schoonheid en functionaliteit. Bovendien staan we garant voor een onberispelijke afwerking.

Misschien wil u nog een stapje verder gaan en ook uw buitenschrijnwerken aan ons toevertrouwen? Hebt u nog vragen? Contacteer ons beslist. We vertalen uw dromen en verwachtingen naar een mooie en praktische leefomgeving.