Rootland 6 - 8540 Deerlijk
0468 49 70 660468 49 70 66

STERK IN MAATWERK,
ZOWEL BINNEN ALS BUITEN

CONTACT

Neem hier contact met Detlev Callens

Detlev Callens uit Deerlijk is een schrijnwerker die meer dan 11 jaar ervaring heeft en zijn vak door en door kent. U kan rekenen op kwaliteitsvol maatwerk aan een betaalbare prijs.

Brede expertise

Geen enkel project is standaard bij Detley Callens uit Deerlijk. Wij maken alles 100 procent op maat van de wensen van de klant. Daarbij houden we rekening met het vooraf afgesproken budget en de ruimte die u ter beschikking heeft. Zo verzorgen we de binnenschrijnwerken en buitenschrijnwerken tot in de puntjes. Ook Gyproc plaatsen doen we met passie en vakmanschap. Vanuit onze brede expertise geven we u graag deskundig advies en zoeken we samen naar de meest efficiënte oplossing inzake maatwerk schrijnwerken.

Vraag nu een vrijblijvende offerte

Hebt u nog vragen? Of wil u een afspraak maken voor een bezoek ter plaatse? Neem dan nu hier contact op. Wij komen graag langs om uw winkel, bedrijf of woning te bekijken en uw verwachtingen te kennen. Na de nodige opmetingen, maken we voor u een duidelijke, overzichtelijke en vrijblijvende offerte op maat. Overtuigd ? Dan vliegen we er meteen in.

contact