Rootland 6 - 8540 Deerlijk
0468 49 70 660468 49 70 66

STERK IN MAATWERK,
ZOWEL BINNEN ALS BUITEN

CONTACT

Bedreven in binnenschrijnwerken

Callens Detlev - BinnenschrijnwerkenWil u er gerust in zijn dat uw binnenschrijnwerken in Deerlijk en omstreken tot in de puntjes verzorgd zijn? Doe dan beslist een beroep op Callens Detlev, een schrijnwerker voor wie hout geen geheimen meer heeft.

Massief parket

Hebt u zopas een nieuwbouw gekocht maar liggen er nog geen vloeren? Of wil u een bestaande vloer laten uitbreken en er een gloednieuwe in de plaats leggen? Een houten vloer is natuurlijk en zorgt voor een warme uitstraling. Er zijn heel wat mogelijkheden. Zo kan u kiezen voor massief parket, met één laag massief hout. Dit is de duurste soort parket, maar gaat ook het langste mee. U kan deze ook onbeperkt opschuren.

Meerlaagsparket

Wil u het iets voordeliger houden, dan kiest u best voor samengesteld parket. Dit wordt ook meerlaagsparket genoemd omdat het opgebouwd is uit verschillende lagen. De onderlaag en tussenlaag bestaan meestal uit houtvezel of mulitplex en de toplaag kan meerdere keren geschuurd worden. Het leggen van houten vloeren is werk voor een specialist zoals Callens Detlev. We leggen parketvloeren in verschillende kleuren en uitvoeringen en u hebt de keuze uit een groot aanbod aan houtsoorten, zoals eikenhout, notelaar, esdoorn of merbau.

Laminaat

Een nog goedkopere optie is laminaat, een gladde kunststoffen vloer met dezelfde uitstraling als parket maar veel vochtbestendiger dan een houten vloer en goed bestand tegen vlekken of beschadigingen. We kunnen laminaat plaatsen in heel veel verschillende stijlen en kleuren, zelfs met het uitzicht van een tegel.

Binnendeuren

Callens Detlev uit Deerlijk zorgt ook voor de professionele plaatsing van prima afgewerkte binnendeuren in diverse kleuren en stijlen. Het kan gaan over klassieke deuren, maar ook over schuifdeuren, vouwdeuren of draaideuren. Deuren in massief hout zorgen voor een warme en authentieke uitstraling. Bijna alle houtsoorten zijn geschikt. Andere opties zijn multiplex of MDF, met uiteenlopende afwerkingen.

Kasten op maat

U kan Detlev Callens ook contacteren voor andere binnenschrijnwerken zoals het vervaardigen en plaatsen van ingemaakte kasten, dressings op maat of keukenbladen of om Gyproc te plaatsen. We voeren ook al uw buitenschrijnwerken zoals het bouwen van een tuinhuis of carport vakkundig uit.  Bekijk zeker onze realisaties van maatwerk schrijnwerken en maak vrijblijvend een afspraak!